Share |

Tuhkimo

Ensi-ilta 3.12.2006
(poistunut ohjelmistosta)


Tuhkimon tarinan tuntevat varmasti kaikki. Kauniin ja hyväsydämisen Tuhkimon kanssa samaa taloutta asuvat rakastava isä sekä räiskyvät naakat, äitipuoli ja kaksi sisarpuolta. Pitkämielinen ja ahkera Tuhkimo luottaa sydämensä ääneen, ja kaikki lopulta palkitaan.

Nurkkanäyttämön Tuhkimo on aito, kaunis satu. Näyttämöllä on näyttelijöitä ja pieniä tanssijoita, kaikkiaan 21 henkeä. Satua kerrotaan jylhissä lavasteissa ja loisteliaissa puvuissa. Näytelmää varten sävelletty musiikki tarjoaa kehyksen koko kertomukselle.

tuhkimo1.jpg tuhkimo2.jpg 
   

Työryhmä
Kansansadun eri versioiden pohjalta kirjoittanut Anna Häyrinen, ohjaus Raija Päkkilä,  musiikki Kari Korhonen, koreografia/tanssit Irene Räty, puvustus ja tarpeisto Marjatta Kärkkäinen, Pirkko Hansen-Haug ja Maire Mäkelä, lavastus Risto Viinamäki ja Esko Mäkelä, maskeeraus Vesa Pitkänen ja Face House, valot Mika Kainua, äänet Oku Pellinen, julisteen kuva Anna Norrback (Haukiputaan lukio), juliste ja käsiohjelma Juha Virranniemi, oikeudet Näytelmäkulma.

Rooleissa
Maija Männikkö, Timo Rautio, Tarja Martti, Satu Alatalo-Rautio, Marika Kreivi, Juha Virranniemi, Risto Viinamäki, Timo Halmetoja, Hannu Tihinen, Pirkko Koski-Virtala, Eeva-Liisa Leskinen, Anna-Maija Alatalo ja Janina Tihinen. Tanssijat: Emmi Försti, Elina Leskinen, Metti Mehtälä, Vilhelmiina Merenluoto, Jenna Nieminen, Kreetta-Emilia Palo, Pihla Siipola ja Elena Ukkola.